Hűségprogram

A Canaby-nál a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, ezért fontos számunkra, hogy megbecsüljük visszatérő vásárlóinkat. A Canaby Hűségpont Programjának keretében minden a Hűségpont Programban szereplő termék vásárlásának 5 %-át pontok formájában jóváírjuk Hűségpont Kártyádon.

A legfontosabb tudnivalók a Canaby Hűségpont Programról

A program pontgyűjtésen alapul. Vásárlóinknak Canaby.hu oldalon vásárolt, a Hűségpont Programban szereplő termékek után pontok formájában jóváírjuk az ár 5 %-át – vagyis minden 20 Ft vásárlás után 1 pontot. Egy adott vásárlásért jóváírt pontok a termék átvételét követő munkanaptól használhatók fel. A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Ft-tal. Egy vásárlás során a beváltható pontmennyiség legfeljebb a kosár fizetendő értékének 100 %-a lehet.

A pont érvényességi ideje 1 év, azaz a vásárláskor megszerzett pont értéke legkésőbb 365 napon belül fel kell használni. Vásárlási és ajándékutalványok, könyvek, valamint szállítási díj kifizetéséhez nem használhatók fel.

Kedvezményes termékek megvásárlásakor egyedileg megadott hűségpontokat írunk jóvá. Gyűjtsd össze pontjaidat, hogy később beválthasd azokat valamely neked szimpatikus Canaby termékünkre!

Gyakran ismételt kérdések:

Mennyi pontot kapok?

Minden termék vásárlásakor 20 forintonként 1 pontot, kivéve akciós termékek, valamint vásárlási és ajándékutalványok vásárlása esetén.

Meddig érvényesek a pontjaim?

A pontok megszerzésük kezdetétől számított 1 éven belül fel kell használni.

Hol tudom ellenőrizni az egyenlegemet?

Miután beléptél, kattints a nevedre, majd a lenyíló menüből a “Törzsvásárlói kártyám” menüpontra! Az alábbi linkre kattintva szintén ellenőrizheted egyenleged: Fiókom

Mire válthatok be pontokat?

Szállítási díj fizetésén kívül bármilyen bolti vagy online vásárlás vagy megrendelés kifizetéséhez, a fizetendő összeg 100%-áig.

Van-e olyan termék, amire nem kapok pontot?

Pont jóváírható minden termék vásárlása után, kivéve az ajándékkártyákat, vagy más (pl. 2+1, 1+1, fix áras) akcióban vásárolt termékeket.

Van-e olyan kizáró kategória, amire nem tudom a pontjaimat beváltani?

A pontok beválthatóak a Canaby.hu kínálatában található termékekre, kivéve a vásárlási és ajándékutalványokat.

Mi a pontszámítás szabálya gyűjtésnél és beváltásnál?

A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a pontok beváltása önkéntes. A canaby.hu oldalon minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Ft-tal.

A vásárlásom után mikortól tudom felhasználni a pontokat?

Az adott vásárlással megszerezhető pontok jóváírása bolti vásárlás esetén azonnal, a libri.hu oldalon történő megrendelés esetén a szállítónak történő átadást követő napon történik.

Ha visszahozom a terméket, akkor ez a pontegyenlegem hogyan befolyásolja?

A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelésekért – amely lehet a Canaby részéről bármilyen okból át nem adott, vagy a Vásárló által megrendelt, de át nem vett termék – pont nem írható jóvá. Ha a Vásárló a futárszolgálattól vagy az átvételi ponton nem veszi át a megrendelt terméket, megrendelése (vásárlása) jóváírásra került pontjaival együtt törlésre kerül.

Teljesült megrendelést követően a Canabytól átvett, de a Vásárló által az átvételt követően a termék (több megrendelt termék esetén a megrendeltekből egyes termékek) visszaküldése esetén (pl. elállás) általános szabály, hogy a visszaküldött termék után korábban jóváírt pontok levonásra kerülnek. 1+1 vagy 2+1 akció esetén a visszatérítés részarányosan történik. Ha azonban a megrendelt termék(ek)et a Vásárló reklamáció miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza a Canaby-nak, úgy a Canaby ügyfélszolgálata a reklamáció ügyfélszolgálati felülvizsgálatát követően, egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért jóváír-e pontot. Bolti vásárlást követő elállás esetén a terméket kizárólag abba az üzletbe lehet visszavinni, ahol a vásárlás történt, a vásárlást igazoló blokk bemutatása ilyen esetekben mindenképp szükséges.

Milyen további kedvezmények, akciók vehetőek igénybe?

  • 15 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállításban részesítünk
  • Törzsvásárlóinknak 10 % kedvezményt biztosítunk minden Canaby termékre
  • Canaby Hűségpont program keretein belül a rendelésed értékének 5 %-át jóváírjuk, melyet később levásárolhatsz nálunk
  • 100 000 Ft feletti rendelés esetén további 5 % kedvezményben részesítünk
  • Hírlevélre való feliratkozásoddal megajándékozunk egyszeri 10 % kedvezményre jogosító kuponnal